Palvelut vuokranantajille

Eikö vuokralaista löydy, jääkö vuokratulot saamatta?

WhatsApp-Image-2021-06-15-at-18.28.41
Ovatko toimitilasi tyhjänä ja tarvitset vuokralaisia? Menetätkö siis joka kuukausia vuokratuloja?  Tee asialle jotain ja aloita NYT – Spacer on apunasi! Meiltä saat liidejä!

 

Esimerkki tilojen omistajille ja vuokranantajille suunnatusta palveluistamme on räätälöidysti tunnistaa ja löytää sinun kohteeseen tai tilaan potentiaaliset vuokralaiset. 

 

Analysoimme toimitilamarkkinoiden kehitystä erityisesti tilojen käyttäjien lähtökohdista. Kehittämiemme ratkaisujen ja oman teknologian avulla analysoimme suuria määriä tietoa eri lähteistä ymmärtääksemme paremmin markkinoiden muutoksia ja trendejä. Kykenemme analysoimaan vuokraukseen sekä alueen veto- tai elinvoimaan liittyviä seikkoja eri näkökulmista, ja analyysejä on mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. 

 

Kykenemme löytämään nopeasti kohderyhmän mille tahansa toimitilalle Suomessa esimerkiksi markkinoinnin tai myyntitoimenpiteiden kohdentamiseksi.

Tilaajan osin määrittelemien muuttujien avulla voidaan toimittaa lista tilaan mahdollisesti sopivista yrityksistä. Arvioimme yritysten sopivuutta kymmenien eri muuttujien avulla. 

 

Avaimet käteen -toimituksessa voimme tuoda sinulle vuokralaiskandidaatin ovelle asti;
sinä pidät vain näytöt ja neuvottelet vuokrasopimuksen!

 

Ota yhteyttä, niin löydetään vuokralaiset ja laitetaan tilanne tuottavaksi!
© Spacer Technologies Oy 2022

Y-tunnus 3128601-3
Puh. 045 276 3157